Picknickbakfiets krijgt een nieuwe eigenaar!

Met ingang van 15 mei zullen wij, Fred en Annette Hoogerwaard, het mooie bedrijf van Willar en Sylvia overnemen.
De Picknickbakfiets blijft in de prachtige Krimpenerwaard en verhuist naar de Zuidbroek 157 in Bergambacht.
Wij gaan ons best doen, met dezelfde passie als Willar en Sylvia, de Picknickbakfiets voort te zetten.
Aan ons enthousiasme zal het zeker niet liggen en met alle adviezen, tips en hulp op de achtergrond van onze voorgangers gaat dit zeker lukken.

Kadobonnen kunnen gewoon bij ons worden ingeleverd.

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Picknickbakfiets krijgt een nieuwe eigenaar!

Picknickseizoen start vroeg

Met het mooie weer van de afgelopen weken en alle beperkende maatregelen vanuit de overheid start het picknickseizoen voor Picknickbakfiets vroeg dit jaar. Eerlijk gezegd stonden ze nog een beetje in de winterstand toen we een mailtje kregen met de vraag of de picknickbakfiets gehuurd kon worden. Even een sopje erdoor, technisch nalopen, banden oppompen en ze staan er weer klaar voor. De eerste tocht van 2021 zit er weer op en na een beetje onwennige start hebben de gasten een leuk picknickavontuur beleefd.

picknickseizoen
Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Picknickseizoen start vroeg

Onze Bed and Breakfast is geopend

De Hostee is de leukste Bed and Breakfast van de Krimpenerwaard. Vanaf nu kun je dus ook blijven slapen bij de Picknickbakfiets. Wil je meer weten? Kijk dan op onze speciale pagina of ga direct naar de site van de Hostee

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Onze Bed and Breakfast is geopend

Picknickbakfiets inleverpunt voor Cadeaubon Krimpenerwaard

Picknickbakfiets inleverpunt cadeaubon KrimpenerwaardPicknickbakfiets.nl is vanaf 2015 inleverpunt voor de cadeaubon Krimpenerwaard. Zo geef je al het moois dat onze streek biedt zomaar cadeau! Kijk op www.cadeaubonkrimpenerwaard.nl voor meer informatie. Dat is nog eens een verrassend cadeau-idee!

Een cadeaubon Krimpenerwaard bij ons besteden?
Heb je een cadeaubon gekregen en wil je die bij ons besteden. Dat kan natuurlijk! Geef het even door bij je boeking en dan komt alles helemaal in orde.

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Picknickbakfiets inleverpunt voor Cadeaubon Krimpenerwaard

Picknickbakfiets bij Life 4 You

Eerste Paasdag was de Picknickbakfiets life te zien bij Life 4 You. Carlo en Irene hebben onze bakfiets in de studio gedemonstreerd. We zijn supertrots natuurlijk! Via deze link kun je het fragment bekijken.

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Picknickbakfiets bij Life 4 You

Stolwijk: welkom op onze nieuwe locatie

Picknikbakfiets is verhuisd naar een nieuwe locatie in Stolwijk. Stolwijk is een mooi dorp in het hart van de Krimpenerwaard. Vanaf onze boerderij heb je nóg meer mogelijkheden. Je start midden tussen de koeien en de weilanden. Van daar uit fiets je zo naar Gouda, Reeuwijk en het veerpontje bij Moordrecht. Wat te denken van de Stroopwafelroute, de Boerenkaasroute en de Engelenraamroute. Zodra het nieuwe routeboek klaar is, laten we dit natuurlijk aan jullie weten. Hopelijk snel tot ziens op onze nieuwe stek in Stolwijk.

De mooie vertrek picknick locatie van Picknickbakfiets.nl
Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Stolwijk: welkom op onze nieuwe locatie

Nieuw bij Picknickbakfiets.nl: de kinderbakfiets

We hebben het allemaal gemerkt: het voorjaar komt eraan. En het nieuwe seizoen start Picknickbakfiets.nl met een nieuwe bakfiets: op veler verzoek hebben we vanaf nu een heuse kinderbakfiets.

De kinderbakfiets is geschikt voor maximaal 4 kinderen tot ongeveer 4 jaar en is voorzien van zitbankjes en van kindergordeltjes voor een veilige reis. De kinderbakfiets kan ook worden gebruikt om bijvoorbeeld een Maxi-Cosi te vervoeren. Dus vanaf nu kun je op stap met een picknickbakfiets gevuld met lekkere dingetjes en picknickspulletjes en kun je daarbij een kinderbakfiets huren voor de kinderen. Voor jou en je kinderen een onvergetelijke dag vol ouderwetse gezelligheid.

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Nieuw bij Picknickbakfiets.nl: de kinderbakfiets

AD weekend: LAAT JE PICKNICKEN

Dat is nog eens een goed idee van AD weekend van zaterdag 6 juli 2013. Laat je picknicken bij Picknickbakfiets.nl! En het goede nieuws is, we hebben nog plek en het is mooi weer, dus boek snel!!

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor AD weekend: LAAT JE PICKNICKEN

Picknickbakfiets op de foto in WestCord Lifestyle Magazine #4

Picknickbakfiets is één van de tips in de hotel uittip rubriek van WestCord Lifestyle Magazine editie nr. 4.

Door een klein misverstand staat er dat we in Delft zitten, mensen die ons al kennen weten natuurlijk dat Picknickbakfiets is verhuisd naar Ammerstol. Natuurlijk mag dit de pret niet drukken!!

WestCord hotels en de redactie van WestCord Lifestyle Magazine, enorm bedankt!

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Picknickbakfiets op de foto in WestCord Lifestyle Magazine #4

10 procent korting voor Vierstroom leden

Ontvang nu 10% korting. Deze korting is exclusief voor leden van Vierstroom. Je ontvangt de korting bij inlevering van de Vierstroom Magazine bon van de omslag, of op vertoon van de ledenpas. Maximaal 1 bon per boeking en geldig voor reserveringen die worden gemaakt t/m 1 augustus 2013.

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor 10 procent korting voor Vierstroom leden