Picknicks en Prijzen

picknicken met luxe tapas in de natuurPicknicken is ontzettend leuk, zeker met de juiste ingrediënten: Gezelligheid, lekker eten en drinken, mooi weer, een mooie picknickplek en een prachtige omgeving.

Bij Picknickbakfiets.nl ga je picknicken met de bakfiets. De bakfiets is volledig ingericht als picknickmand, inclusief eten en drinken en spulletjes om lekker te luieren, zoals boekjes, een kussen en een picknickkleed. Je krijgt een routeboek mee met de mooiste routes door de omgeving, natuurlijk kom je dan langs mooie picknickplekken.

Picknickbakfiets.nl biedt verschillende Picknicken in de polderarrangementen voor 2 tot 25 personen die jouw picknick met de bakfiets tot een succes maken. Wij doen ons best om de arrangementen samen te stellen uit verantwoorde producten. Zo hebben we in het seizoen zelfs groenten uit eigen kas. De arrangementen zijn uiteraard naar jouw (dieet) wensen aan te passen. Geef dit door bij je reservering.

Maak je reservering nu direct via onze boeking pagina. Zijn de weersvoorspellingen niet goed? Geen nood, je kunt tot 24 uur voor aanvang van de picknick je reservering verzetten of afzeggen, meer hierover lees je in onze algemene voorwaarden

Luxe Tapas picknick arrangement: 109,- voor 2 personen, inclusief:

 • de Luxe Tapas picknick voor 2 personen met o.a. verschillende tapas hapjes, een pastasalade, verse luxe broodjes met diverse luxe beleg, jus d’orange, een flesje water, bubbels, fruit, koffie, thee en een lekkere koek.
 • 1 picknickbakfiets, compleet met picknick uitrusting, leuke magazines, etc.
 • een extra fiets voor de 2e persoon

bij 3 of meer personen, betaal je 42,50 p.p. extra voor de picknick en een extra fiets
of 27,50 p.p. extra wanneer je zelf een extra fiets meebrengt.

Broad met Kaes picknick arrangement: 89,- voor 2 personen, inclusief:

 • de Broad met Kaes picknick voor 2 personen met o.a. een bruine en witte bol met boeren beleg, een krentenbol met suiker of jam, een flesje water, melk, fruit, koffie, thee en een lekkere koek.
 • 1 picknickbakfiets, compleet met picknick uitrusting, leuke magazines, etc.
 • een extra fiets voor de 2e persoon

bij 3 of meer personen, betaal je 32,50 p.p. extra voor de picknick en een extra fiets
of 17,50 p.p. extra wanneer je zelf een extra fiets meebrengt.

Kinder picknick: 10,- per kind (tot 12 jaar, exclusief fietshuur)

Kinderen zijn natuurlijk ook van harte welkom. De kinderpicknick is bedoeld voor kinderen tot 12 jaar en is inclusief witte bolletjes, beleg, fruit, drinken, wat lekkers, een kleurplaat en kleurtjes.

Kpicknicken met de kinderbakfietsinderen tot 6 à 8 jaar kunnen achterop op een kinderzitje meerijden. (maximaal 1 kind per fiets / bakfiets). Tot 2 kinderzitjes zijn bij de fietshuur inbegrepen. Je kunt ook zelf een kinderfietsje meebrengen. Voor de kleintjes kun je een tweede bakfiets huren, waar kinderen tot ongeveer 5 jaar op een bankje de rit kunnen meerijden, of waar de Maxi-Cosi in kan staan. De bankjes van de bakfiets zijn voorzien van kindergordels.

De picknickbakfiets die is ingericht als picknickmand, is alleen geschikt om te picknicken en niet voor het vervoeren van kinderen.

Onze (bak-) fietsen zijn NIET elektrisch.

Losse Picknickfietsmand:

Het is ook mogelijk om een losse Picknickfietsmand ( dus zonder (bak-)fiets) te bestellen. In de mand zit een picknickkleed, borden, bestek, glazen en natuurlijk allerlei lekkers. Haal de picknickfietsmand op, hang hem aan je stuur en ga lekker met je eigen fiets de natuur in. Met de auto of benenwagen kan dit natuurlijk ook. Geniet in alle rust van de mooie Krimpenerwaard en van onze heerlijke picknick.

Broad met kaes picknick 22,50 per persoon:

Diverse broodjes, beleg, fruit, yoghurtje, koffie, thee, koek, melk en water.

Luxe Tapas picknick  32,50 per persoon.

Diverse broodjes, beleg, fruitsalade, tapashapjes, fetasalade, flesje bubbels, koffie, thee, jus d’orange en water.

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief 10,00 borg per picknickfietsmand met picknickkleed/servies en exclusief fietshuur.

.

De totale prijslijst:

 • Luxe Tapas picknick p.p.       27,50
 • Broad met Kaes picknick p.p.    17,50
 • Kinder picknick p.p (tot 12 jaar)   10,00
 • Bakfietshuur (incl. picknickuitrusting)   39,00
 • Kinderbakfietshuur (kinderen tot 4 jaar kunnen meerijden) 39,00
 • Fietshuur    15,00 per fiets
 • Losse picknickfietsmand Broad met Kaes picknick p.p.   22,50
 • Losse picknickfietsmand Luxe Tapas picknick p.p.       32,50
 • Borg bakfiets 50,00 / picknickfietsmand 10,00

Groepen bieden wij graag maatwerk en al je specifieke wensen zijn bespreekbaar.

picknick in de natuur