Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Picknickbakfiets/ huurfietsen.

·       Picknickbakfiets is een bakfiets ingericht als picknickmand. De bakfiets is bestemd voor picknicks voor 1 tot 25 personen.

·       De Picknickbakfiets is alleen te huur in Bergambacht en omgeving.

·       Maximaal 1 persoon kan de bakfiets besturen.

·       Het is niet toegestaan om volwassen passagiers plaats te laten nemen in de bak van de bakfiets of op de bagagedrager.

·       Bij de huur van de bakfiets, in combinatie met een arrangement, is de huur voor 1 extra fiets inbegrepen. Picknickbakfiets.nl kan extra huurfietsen verzorgen, u kunt ook zelf een extra fiets meenemen.

Reserveren

·       De Picknickbakfiets kan met een picknickmand voor 1 tot 25 personen geboekt worden.

·       De Picknickbakfiets kan ook los gereserveerd worden zonder picknickmand.

·       Reserveren kan via picknickbakfiets.nl, info@picknickbakfiets.nl of telefonisch via 06-10385821.

·       Minimaal 36 uur voor aanvang van de picknick moet de reservering gemaakt en bevestigd zijn.

·       Bij het reserveren van de picknickbakfiets is er keuze uit diverse soorten picknickmanden (Broad met kaes en de luxe tapas).

·       Geef bij de reservering duidelijk aan met hoeveel personen u komt en welke picknickmand gewenst is.

·       Mochten er specifieke wensen zijn met betrekking tot de inhoud van de picknickmand (bijvoorbeeld dieetwensen) geef dit dan door bij de reservering.

·       De reservering is definitief nadat Picknickbakfiets.nl dit per e-mail of telefoon heeft bevestigd.

·       De Picknickbakfiets wordt verhuurd per dag. De huurperiode ligt tussen 10:00 en 17:00 uur. Huur buiten deze tijden is alleen mogelijk in overleg met Picknickbakfiets, vóór aanvang van de huurperiode.

·       Met het maken van een reservering, gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden.

Openingstijden en locatie

·       De Picknickbakfiets is dagelijks geopend tussen 10:00 en 17:00 uur. Reserveringen kunnen op alle dagen worden gemaakt. Afwijkingen van de openingstijden worden op picknickbakfiets.nl gecommuniceerd.

·       Het bedrijfsadres van Picknickbakfiets.nl is:

Zuidbroek 157
2861 LL Bergambacht

·       Picknickbakfiets.nl telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 06-10385821

·       Picknickbakfiets.nl is per email bereikbaar via info@picknickbakfiets.nl

Prijzen

·       Prijzen zoals vermeld op picknickbakfiets.nl zijn geldig en zijn inclusief BTW, typefouten voorbehouden.

·       Wijzigingen van de prijzen is mogelijk, de prijs bij reservering is geldig.

·       De borg bedraagt 50 euro per bakfiets, deze dient bij betaling van de picknick te worden voldaan. Na retourneren van de bakfiets in goede staat zal de borg direct worden teruggestort of contant worden terugbetaald, zie “afhalen en terugbrengen”.

·       Prijs voor het bezorgen van de picknickbakfiets op een locatie anders dan het afhaaladres is afhankelijk van wensen en locatie. Bij de reservering zal een prijsopgaaf worden gedaan.

Betalen

·       Bij de bevestiging van de reservering, stuurt Picknickbakfiets.nl u een digitale factuur. Op de factuur is het bedrag aangegeven dat u moet voldoen.

·       Minimaal 24 uur voor aanvang van de picknick moet de betaling ontvangen zijn.

·       Betaling kan via een bankoverschrijving. Geef in de omschrijving het factuurnummer en uw naam aan.

·       Bij de betaling dient tevens 50 euro borg per bakfiets te worden betaald.

Annuleren of wijzigen

·       De reservering kan kosteloos worden geannuleerd of gewijzigd indien dit tijdig wordt aangegeven via e-mail of telefoon. Tijdig is minimaal 24 uur voor aanvang van de afhaaldatum en tijd (zie afhalen en terugbrengen).

·       Bij een tijdige (meer dan 24 uur voor aanvang picknick) annulering of wijziging kan in overleg de picknick naar een andere datum worden verschoven.

·       Bij annulering (afzegging) of grote wijziging van de reservering binnen 24 uur voor afhalen zal 75% van het originele factuurbedrag in rekening worden gebracht.

·       Bij het niet afhalen van de bakfiets (no show) zal het volledige bedrag van de reservering in rekening worden gebracht.

·       Annuleren of wijzigen van een reservering altijd via info@picknickbakfiets.nl of 06-10385821

Afhalen en terugbrengen

·       Het afhaaladres is het bedrijfsadres, tenzij anders aangegeven bij de bevestiging van de reservering. Als Picknickbakfiets.nl afwijkt van afleveradres, is dat om logistieke en/of parkeer redenen en zal het nieuwe afhaaladres in de buurt zijn van Bergambacht.

·       De Picknickbakfiets kan worden afgehaald vanaf 10:00 uur. Vroeger afhalen is mogelijk in overleg met Picknickbakfiets.nl

·       De Picknickbakfiets dient vóór 17:00 uur te zijn teruggebracht. Later terugbrengen is mogelijk in overleg met Picknickbakfiets.nl. Bij later terugbrengen zonder overleg brengt Picknickbakfiets.nl € 15,- meerkosten in rekening per uur dat de picknickbakfiets te laat wordt teruggebracht. De uren worden naar boven afgerond op hele uren.

·       De picknickbakfiets, huurfietsen en bijbehorende spullen dienen netjes, schoon en onbeschadigd te worden ingeleverd, wij verwachten dat er netjes met de geleverde spullen wordt omgegaan. Afval en vuil servies in de daarvoor meegeleverde afvalzakken opbergen zodat de bekleding van de bakfiets niet vies wordt of beschadigt.

·       Er geld bij reservering een borg van 50 euro. Dit bedrag wordt na het terugbrengen van de picknickbakfiets en huurfietsen, in goede staat, weer teruggestort.

Aansprakelijkheid en schade

·       Gebruik van de Picknickbakfiets, de huurfietsen, kinderzitjes en de picknickspullen is geheel voor eigen risico van de huurder.

·       De huurder is zelf verantwoordelijk voor de feitelijke picknick en hanteert de instructies (uitleg bij afhalen) over het gebruik van de bakfiets en zal zorgvuldig met de bakfiets en andere fietsen omgaan.

·       De huurder is zelf verantwoordelijk voor zijn of haar veiligheid en voor de veiligheid van zijn of haar gezelschap en dient te allen tijde de geldende verkeersregels op te volgen.

·       Boetes voor openbaar drankgebruik, verkeersboetes e.d. zijn voor rekening van de huurder.

·       Bij schade of pech met de bakfiets dient u direct contact op te nemen met Picknickbakfiets.nl via 06-10385821 of 06-17806401.

·       Schade die ontstaat aan de Picknickbakfiets, de huurfietsen en de picknickspullen door toedoen van de huurder zal worden verhaald op de huurder, te beginnen door een verrekening met de borg.

·       Zet de Picknickbakfiets en de huurfietsen altijd op slot. Bij diefstal zonder dat de Picknickbakfiets en/of huurfietsen op slot stonden, zal de vervangingswaarde worden verhaald op de huurder.

Ik heb kennis genomen van deze algemene voorwaarden en verklaar dat ik hiermee akkoord ga.

Datum:

Plaats:

Naam:

Handtekening: