Vrienden van

vrienden van picknickbakfiets.nl

Picknickbakfiets.nl weet zich gesteund door een aantal “vrienden”. Dit zijn onze betrouwbare partners die we graag noemen. Samen met hen verzorgen wij voor u het leukste picknick avontuur.

Ook vriend worden van Picknickbakfiets.nl? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Bed and Breakfast De Hostee is de mooie B & B van Willar en Sylvia ( de vorige eigenaars van Picknickbakfiets) Je kunt bij hen heerlijk vertoeven in een luxe landelijke sfeer.
Hart Promotions logo
HART Promotions is onze flexibele partner voor “alles waar onze naam op staat”. Het HART Promotions Team maakt hun belofte waar: ze bieden “meerwaarde door meedenken…!”
Fietscentrum Stolwijk
Wim van Hell van Fiets Vitaal in  Stolwijk houdt van fietsen. Hij levert en onderhoudt onze fietsen, daarbij levert hij kwaliteit en is hij servicegericht. Daarom is Fiets Vitaal Stolwijk onze partner voor als onze fietswensen!!
De Krimpenerwaard vertelt zijn eigen verhaal. De schoonheid van het gebied is uniek en ongekend. Het team van uitindewaard.nl laat je hiermee graag kennis maken. Dus Ontdek’t, Proef’t, Beleef’t !!
logo cadeaubon Krimpenerwaard
Picknickbakfiets.nl is inleverpunt voor de cadeaubonnen van de Krimpenerwaard. Kijk op www.cadeaubonkrimpenerwaard.nl voor meer informatie. Dat is nog eens een verrassend en veelzijdig cadeau!