Vrienden van

vrienden van picknickbakfiets.nl

Picknickbakfiets.nl weet zich gesteund door een aantal “vrienden”. Dit zijn onze betrouwbare partners die we graag noemen. Samen met hen verzorgen wij voor u het leukste picknick avontuur.

Ook vriend worden van Picknickbakfiets.nl? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Bed and Breakfast De Hostee is onze eigen Bed and Breakfast waar je heerlijk kunt vertoeven in een luxe landelijke sfeer.
Hart Promotions logo
HART Promotions is onze flexibele partner voor “alles waar onze naam op staat”. Het HART Promotions Team maakt hun belofte waar: ze bieden “meerwaarde door meedenken…!”
Michelle Scholten van Het SuikerHuys in Stolwijk is onze vaste partner voor cupcakes en zoete lekkernijen. In haar huysje achter de kerk bakt ze de mooiste en lekkerste dingen, ook voor jouw picknick!
Fietscentrum Stolwijk
Wim van Hell van Fiets Vitaal in  Stolwijk houdt van fietsen. Hij levert en onderhoudt onze fietsen, daarbij levert hij kwaliteit en is hij servicegericht. Daarom is Fiets Vitaal Stolwijk onze partner voor als onze fietswensen!!
De Krimpenerwaard vertelt zijn eigen verhaal. De schoonheid van het gebied is uniek en ongekend. Het team van uitindewaard.nl laat je hiermee graag kennis maken. Dus Ontdek’t, Proef’t, Beleef’t !!
logo cadeaubon Krimpenerwaard
Picknickbakfiets.nl is inleverpunt voor de cadeaubonnen van de Krimpenerwaard. Kijk op www.cadeaubonkrimpenerwaard.nl voor meer informatie. Dat is nog eens een verrassend en veelzijdig cadeau!
antobeeldengeluid.nl
Jaap de Vries van ANTO beeld en geluid is onze partner voor alles met “Bling”. “Ontdek Intens Beleven” is zijn motto. En dat past ons natuurlijk helemaal!
Van der Mark Verzekeringen is onze partner op het gebied van al onze verzekeringen en onze financiële zaken. Financiële dienstverlening is mensenwerk. De adviseurs van Van der Mark maken werk van een goed advies.