Blijf slapen

De Hostee is “De gezelligste Bed and Breakfast in de Krimpenerwaard”. Kom lekker luxe ontspannen in een landelijke omgeving. Ga op stap met de Picknickbakfiets? Dan kun je na een leuke dag ook in de Krimpenerwaard blijven slapen.
Wees welkom en laat je verwennen.  

Wat is de Hostee voor een Bed and Breakfast?

 “De Hostee” is Krimpenerwaards dialect voor oude boerderij en dat is precies wat onze Bed and Breakfast is. Onze Bed and Breakfast is namelijk gebouwd in een oude boerderij van 1911. In 2014 hebben wij – Willar en Sylvia – de boerderij gekocht en in 8 jaar geheel gerenoveerd. Het resultaat is een modern landelijk ingerichte en “lekker luxe” Bed and Breakfast, voorzien van alle moderne gemakken. We zijn trots op het resultaat en vinden het leuk als veel mensen daarvan genieten.

Onze kamers

De Hostee heeft 2 gastenkamers met goede boxspring bedden met ieder eigen luxe sanitair. Dat betekent dat je heerlijk een luxe badkamer voor jezelf hebt. De kamers zijn modern landelijk ingericht en voorzien van alle comfort. De gastenkamers zijn gesitueerd op de voormalige hooizolder en de algemene gastenruimte is in de voormalige koeienstal. Een heerlijke plek om tot rust te komen en te genieten. In de kamers vind je leuke koeiendetails. Zo zijn de lampen gemaakt van oude melkstellen en heten de kamers Zwartbont en Roodbont.

Kom tot rust en laat je verwennen

In de Bed and Breakfast kun je heerlijk vertoeven en tot rust komen. De dag begint bij ons met een luxe en uitgebreid ontbijt. Overdag kun je gaan picknicken met de Picknickbakfiets in Bergambacht. ’s Avonds kun je heerlijk genieten in 1 van de vele restaurants in de omgeving.
Wil je je écht laten verwennen? Je kunt ook een heerlijke schoonheidsbehandeling boeken in onze schoonheidssalon. voor een aangenaam en ontspannen verblijf. Dus voel je welkom en kom tot rust bij ons in De Hostee. Boek nu je kamer op onze website

Maak van je “heidag” een “weidag”

We zijn ook een fijne landelijke vergaderlocatie en trainingslocatie. Maak van je “heidag” een “weidag”. We zijn van alle vergadergemakken voorzien voor groepen tot 16 personen. We doen er alles aan om te zorgen dat het onze gasten aan niets ontbreekt!